Vi er eksperter på tredje­parts­logistikk

Hvis du driver en bedrift er det viktig at du fokuserer på din kjernevirksomhet og dine kunder – så kan vi håndtere logistikken for deg.

Fullservice 3PL-partner

Når din bedrift vokser, kommer det et punkt hvor det å håndtere ordreutsendelser ikke lenger er økonomisk bærekraftig. Det vil ta for mye tid og ressurser – og fokuset flyttes vekk fra vekst og salg. Det er på dette tidspunktet du trenger en leverandør av tredjepartslogistikk. 3PL Solutions er en fullservice 3PL-partner og kan veilede deg gjennom hele prosessen. Sammen finner vi et oppsett av tjenester som er strømlinjet for din bedrift.

Hva er tredjepartslogistikk (3PL)?

Tredjepartslogistikk er en prosess der en bedrift outsourcer alt av varelogistikk til en tredjepart. Selv om den mest vanlige logistikkaktiviteten å outsource er transport, kan tredjepartslogistikk omfatte mye mer. Mange kunder kommer til oss for å få hjelp med alt som har med logistikk, lagring, lagerstyring, plukking og utsendelse av varer, samt returhåndtering. Det er dette som omtales som tredjepartslogistikk eller 3PL.

Tjenester vi leverer:

Fordeler ved 3PL

Spar tid og penger

Ved å benytte oss som 3PL-leverandør slipper du å investere i lagerlokaler, utstyr, bemanning, IT-systemer og andre ressurser som trengs for å håndtere all varehåndtering og logistikk. Alt dette har vi fra før. Så det blir billigere, enklere og ikke minst profesjonelt utført når vi håndterer dette for deg. I stedet for å bruke tid på å pakke varer i esker, sende de av gårde med budbil eller post, eller utvikle en egen infrastruktur, kan du effektivisere driften din.

Benytt vår ekspertise

Det er umulig å være best på alt! 3PL Solutions er gode på tredjepartslogistikk og alle detaljer innenfor fagområdet. Men vi kan ikke selge varene dine – det er det du som kan. Derfor bør du benytte vår fagekspertise innenfor 3PL i stedet for å bygge opp logistikktjenester i din egen organisasjon. Det å benytte seg av vår ekspertise innen 3PL gir deg også muligheten til å teste nye markeder, uten å binde deg til store investeringer i lokaler og ressurser.

Utvid rekkevidden

Hvis du kun selger i ett avgrenset område, begrenser du bedriftens potensiale. Med vår ekspertise innen 3PL kan din bedrift selge på tvers av landet, og vi kan hjelpe deg med å redusere fraktkostnader.

Er 3PL noe for deg?

Nesten alle bedrifter har nytte av å outsource logistikkløsninger. For å vite om 3PL er noe som passer din bedrift, kan du ta en titt på antall ordre du mottar og hvor stor lagerplass du har. Om mengden og volumet på ordrene øker, og du har utfordringer med både plass og det å holde tritt, er 3PL ikke bare en hjelpende hånd, men også en løsning for fremtidig drift. På denne måten kan du konsentrere deg om dine spesialområder, mens vi konsentrerer oss om våre – levere logistikk til deg.

Ta kontakt med oss for en prat, så finner vi sammen en løsning som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende kostandsanalyse eller en prat om våre tjenester? Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

"*" obligatorisk felt

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.