3PL Solutions – Mer enn bare logistikk

Oppdag forskjellen med dedikerte kundekonsulenter, skreddersydde produksjonsprosesser, og effektiv flyttehåndtering.

Kundesenter – Din personlige kundekontakt

Opplev forskjellen med en dedikert kundekonsulent som håndterer alle dine logistikksbehov. Fra første kontakt til løpende oppfølgning, er din konsulent der for å sikre en sømløs håndtering av dine varer og tjenester. Vår personlige tilnærming betyr at din konsulent fungerer som en utvidelse av ditt eget team.

Vår styrke er gode og dyktige medarbeidere. Hos oss får du en dedikert kundekonsulent, som ivaretar dine spørsmål og behov rundt alle våre tjenester og fasiliteter. Gjennom alle år er dette en tjeneste som stort sett alle våre kunder benytter og er glade for at vi har. Det blir en personlig kontakt hvor dere og vår kundekonsulent holder i trådene, og sørger for god og riktig håndtering av deres varer og lagertjenester. Man føler at gjennom denne tjenesten så blir personen for deg som kunde personen å betrakte som din egen ansatt. Igjennom året så er det alltid behov for en tur for på lageret, eller et samarbeidsmøte som vi avholder med våre kunder. Da er det godt å ha et kjent ansikt en person som man vet holder i trådene, og ivaretar deres interesser.

Produksjonskonsulenter – Overvåkning minutt for minutt

Mange syntes det å sette bort lagerhåndteringen til andre, er svært vanskelig. Med dette produktet, kan du glemme den bekymringen. Hos oss får dere en person som håndterer all vareflyten hos dere. Alt fra varer som kommer inn – lagres – plukkes og sendes kunde. Denne personen plasserer varene deres – pakker dem – sørger for frakt og har all dialog rundt ordre og kommunikasjon med dere. Personen har et eierforhold til deres varer, og der ligger den største forskjellen, blir på en måte en av deres egen ansatt. Personene hos oss som jobber med dette produktet er svært ettertraktet blant våre kunder, er kunden usikker på noe en kjapp telefon og et kjapt svar gjør at du kan senke skuldrene.

Med våre produksjonskonsulenter føler du aldri at du mister kontrollen over varene dine. Disse spesialistene håndterer og overvåker dine varer fra ankomst til forsendelse, og sørger for at alt fra lagring til pakking utføres med høyeste standard. En dedikert produksjonskonsulent betyr rask respons og personlig oppmerksomhet for hvert trinn i prosessen.

Flytteprosess – Enkelt og effektivt

Det å flytte kan være kostnadskrevende, om man ikke har gode rutiner for det og vet å prioritere på riktig måte. Det har vi løst med vårt flytteteam.


Flytting av lager kan virke overveldende, men ikke med vårt spesialiserte flytteteam. Vi har erfaringen og ekspertisen som kreves for å håndtere flytteprosesser raskt og kostnadseffektivt, med minimal nedetid. La vårt team vise hvordan vi kan gjøre en potensielt stressende prosess til en problemfri opplevelse.

3PL Solutions

+47 22 68 16 48
firmapost@3plsolutions.no

Skjetten
Hvamsvingen 4c, 2013 Skjetten

Ensjø
Ensjøveien 12D, 0655 Oslo

Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende kostandsanalyse eller en prat om våre tjenester? Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

"*" obligatorisk felt

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.