Leie av lager i Oslo og omegn

Siden 1989 har vi opparbeidet oss ekspertisen som sørger for profesjonell og sikker lagring av dine varer. 3PL Solutions er en av landets ledende innen tredjeparts­logistikk. Enten du kun har behov for lagring av materiell eller en mer omfattende logistikk­løsning, gjør vi det enkelt for deg å ha vare­beholdningen din hos oss.

Vi setter sikkerheten først

Våre kunder skal også være trygge på at varene lagres på en egnet og sikker måte. Varehotellet har tørre og varme lokaler og er godt utstyrt mot innbrudd, brann- eller vann­skader. Vi tilbyr brannsikring direkte tilknyttet brann­vesenet, alarm­sikring og i tillegg til fast­boende vakt­mester på eiendommen.

Fleksible lager­løsninger

Hos oss kan du velge mellom kort- og langtids­lagring. For effektiv håndtering av vare­beholdningen lagrer vi i hovedsak materiell på europaller, men vi benytter også plukkhyller, plakat­hyller eller gulv­lagring ved behov.

For våre kunder er det viktig at deres varer lagres på en velegnet og gunstig måte. Derfor streber 3PL Solutions etter å tilby fleksible lager­løsninger og et pålitelig lager­system – rett og slett et lager­hotell tilpasset kundens behov.

Smertefritt lagerbytte

God økonomi som krisehåndtering

3PL Solutions er en av landets ledende aktører innen tredjepartslogistikk (3PL), og har helt siden 1989 opparbeidet oss ekspertisen som sørger for profesjonell og sikker lagring av dine varer. Enten dine behov begrenser seg til lagring, eller du behøver en mer omfattende logistikk­løsning, gjør vi det enkelt for deg å lagre din vare­beholdning hos oss.

Trygt og stabilt

Alle våre kunder kan være trygge på at varene lagres på en sikker og egnet måte, i tørre og varme lokaler hvor det tas alle forhåndsregler mot innbrudd, brann- eller vannskader. Lagerbygget har hatt omfattende rehabilitering som tilfredsstiller dagens strenge krav innen brann og sikkerhet. Vi tilbyr også alarmsikring, samt brannsikring direkte tilknyttet brannvesenet. Hos oss går tryggheten og sikkerheten alltid først.

3PL Solutions

+47 22 68 16 48
firmapost@3plsolutions.no

Skjetten
Hvamsvingen 4c, 2013 Skjetten

Ensjø
Ensjøveien 12D, 0655 Oslo

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

"*" obligatorisk felt

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.