Vi sørger for alt av logistikk for din netthandel

Når du skal starte eller drive en nettbutikk er det mange ting å vurdere, og mange utfordringer som må løses. Logistikk og distribusjon av varer fra din nettbutikk bør ikke være blant dem.

Effektivt og brukervennlig i alle ledd

Som en av landets ledende aktører innen tredje­partslogistikk (3PL), sørger vi for å ivareta alt av logistikk for din nett­handel, slik at du kan ha fokus på andre områder.

Vi jobber for å være effektive og bruke­rvennlige i alle ledd, fra ordre­behandling, pakking, lagring, distribusjon til oppfølging av kunden.

Vår styrke ligger i fleksible og kostnads­effektive løsninger for deg som kunde. Dette innebærer at vi møter kundens behov i alle ledd, og legger til rette for en optimalisert prosess fra bestilling til mottak av vare.

Integrasjoner og ordre­systemer

Gode integrasjoner er en enkel og rimelig måte å holde oversikt over vare­beholdning og ordreflyt. 3PL Solutions tilbyr og tilrette­legger for integrasjoner som gjør logistikk til en så enkel og effektiv prosess som mulig for våre kunder.

Ved hjelp av disse integrasjonene kan kan vi koble våre logistikk- og distribusjons­systemer opp mot kundens nettbutikk eller webløsning for å skape en mer strømlinje­formet prosess.

3PL Solutions har integrasjon­smuligheter til de fleste web­løsninger og nett­butikker. Pr. nå kan vi integrere våre løsninger med rundt 60 slike nett­butikker og systemer, deriblant populære systemer som Visma, Magento, Shopify, Mystore, Tripletex og Woocommerce.

Prøv 3PL – bli mer fleksibel

3PL Solutions

+47 22 68 16 48
firmapost@3plsolutions.no

Skjetten
Hvamsvingen 4c, 2013 Skjetten

Ensjø
Ensjøveien 12D, 0655 Oslo

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

"*" obligatorisk felt

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.