Vi sørger for alt av logistikk for din netthandel

Dersom du skal i gang med netthandel, kan det være mange ting du må ta stilling til, og mange utfordringer som må løses. Logistikk og distribusjon av varene kan du enkelt stryke fra listen, dersom du tar konrakr med oss. Vi kan hjelpe deg med en god og lønnsom avtale til din netthandel, slik at du kan fokusere på å håndtere driften.

Effektivt og brukervennlig til din netthandel

3PL Solutions er en av landets ledende aktører innen tredjepartslogistikk. Vi sørger for å ivareta alle stegene i prosessen, slik at du kan legge de viktige ressursene dine et annet sted. Vi jobber alltid for å være effektive og ivareta alle våre kunders interesser fra oppstart av en netthandel, til jobben er gjort. 

 

Mange idrettsutøvere har fokus på at jobben ikke er gjort før man har passert målstreken. Dette er en filosofi vi også jobber etter, og vi jobber tett med kunder fra oppstart av kundeoforholdet, første ordrebehandling, lagring, pakking, distribusjon og til slutt også i oppfølgingen etter en gjennomført jobb. 

På denne måten kan vi forbedre oss, og legge et godt grunnlag for videre vekst i 3PL Solutions. 

Vår største styrke ligger i at vi kan itlby fleksible og kostnadseffektive løsninger til våre kunders netthandel. Vi har både kompetansen og erfaringen til å kunne legge til rette for en optimal prosess, hele veien fra bestilling til kunde mottar varen. Vi i 3PL skal være en trygg partner på netthandel. 

Integrasjoner og ordre­systemer til din netthandel

Er du nysgjerrig på hvordan vi håndterer prosessene rundt ordremottak og logistikken rundt pakking og frakt i din netthandel, kan du være trygg på at vi gjør dette i trygge og effektive rammer. 

Gode integrasjoner er en enkel og effektiv måte å holde oversikt over varelageret og ordreflyten i din netthandel på. Ikke bare er det en effektiv løsning som lar deg ha komplett oversikt til enhver tid, men de sørger også for at du kan holde lønnsomheten på et maksimalt nivå, uten å legge ekstra ressurser i arbeidet. 3PL Solutions tilbyr god og brukervennlig integrasjon, slik at denne prosessen er både enkel og effektiv for alle våre kunder med netthandel. 

Ved hjelp av gode integrasjoner kan vi koble vår side av driften sammen med kundens netthandel og webløsningen deres. På denne måten skaper vi en sømløs opplevelse for sluttkunden, og unngår problemer som feilaktig markering av varebeholdning, oversolgte produkter. 

3PL Solutions har gode integrasjonsmuligheter til de fleste webløsninger og nettbutikker. I dag kan vi integrere våre løsninger med mer enn 60 slike nettbutikker og tilhørende systemer, blant annet systemer som Visma, Magento, Shopify, Mystore, Tripletex og Woocommerce. 

Sammen skreddersyr vi den aller beste avtalen til din netthandel, som møter både dine behov, og overgår dine forventninger. 

Prøv 3PL – bli mer fleksibel

Personlig service i alle ledd

Egen kundekontakt

Vår styrke er våre gode og dyktige medarbeidere. Hos oss får du om ønskelig en dedikert kundekonsulent, som ivaretar dine spørsmål og ulike behov rundt alle våre tjenester og fasilitete

Produksjonskonsulent

Mange syntes det å sette bort lagerhåndteringen til andre, er svært vanskelig. Hos oss får dere en person som håndterer all vareflyt for din bedrift.

Flytteteam

Med 3PL kan kapasiteten justeres etter sesongvariasjoner eller travle perioder. Det gir deg fleksibilitet, helt uten voksesmerter.

3PL Solutions

+47 22 68 16 48
firmapost@3plsolutions.no

Skjetten
Hvamsvingen 4c, 2013 Skjetten

Ensjø
Ensjøveien 12D, 0655 Oslo

Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende kostandsanalyse eller en prat om våre tjenester? Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

"*" obligatorisk felt

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.