Mer enn 30 års erfaring med 3PL løsninger

3PL Solutions ble etablert 1989 under navnet Distribusjonspartner og virksomheten er spesielt rettet mot tredjepartslogistikk.

Om oss

Vi har i dag hovedkontoret vårt på Hvamsvingen 4 på Skjetten, som ligger ca. 15 min. nord for Oslo grense langs E6.
To av gründerne som var med å starte selskapet i 1989, sitter fortsatt som hovedaksjonærer i selskapet, og deltar fortsatt i den daglige drift.

Vi har alltid lagt vekt på å tilrettelegge for gode arbeidsforhold på arbeidsplassen og de ansatte er vår viktigste resurs. Disse utgjør en stor forskjell for våre kunder og oss som selskap. Flere av våre ansatte som har vært med fra begynnelsen, er fortsatt hos oss, noe vi er stolte av.

I dag har vårt selskap en god posisjon i det norske markedet, og mye av vår suksess er knyttet til forutsigbarhet, fleksibilitet og skreddersydde tilpasninger og for ikke å glemme våre ansatte.
Vi har i dag over 120 kunder i vår kundeportefølje, og veldig mange har vært med oss så å si fra oppstarten. Vi har et stort spenn i sammensetninger av kunder og bransjer, med behov for individuelle og ulike løsninger på mange områder.

Miljø og bærekraft

Våre ansatte er vår aller viktigste ressurs i arbeidet med miljø og bærekraft, og i forhold til selskapets etiske retningslinjer. Vi jobber i felleskap for et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Bygningsmassen er ikke et unntak. Vårt fokus på miljø har ført til en totalrenovering av lager, med etterisolering – nye dører, porter og vinduer. Oppvarming gjøres med varmepumper og solceller på tak. Vårt lager er renovert med tanke på fremtidens krav mht. miljø og energiforbruk. Våre firmabiler og trucker er elektrisk drevne.

Det stilles krav til våre samarbeidspartnere på alle områder, med tanke på dokumentasjon i forhold til miljø, bærekraft og etiske retningslinjer.
Gjenbruk, gjenvinning og kildesortering er satt i system for å ivareta miljøet.

Vi er stole av å være en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift.

3PL Solutions

+47 22 68 16 48
firmapost@3plsolutions.no

Skjetten
Hvamsvingen 4c, 2013 Skjetten

Ensjø
Ensjøveien 12D, 0655 Oslo

Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende kostandsanalyse eller en prat om våre tjenester? Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

"*" obligatorisk felt

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.