Vi i 3PL er eksperter på tredje­parts­logistikk

Som bedriftsleder har du ofte mange baller i luften på en gang. La oss i 3PL Solutions håndtere din logistikk, slik at du kan fokusere på det du er aller best på, nemlig din kjernevirksomhet – og dine kunder.

Fullservice 3PL-partner

En bedrift i sunn vekst, har ofte behov for å hente inn partnere som kan ta seg av områder utenfor kjernedriften. Dette inkluderer tjenester som regnskap, webdesign, markedsføring og logistikk. Hos oss i 3PL Solutions kan du trygt sette bort alt innen logistikk. 

Dette frigjør viktige ressurser i bedriften, og sørger for at all kompetanse og erfaring blir utnyttet der det kan skapes størst verdi. Ikke la logistikk, frakt og lager være blant tjenestene som hindrer fokus på vekst og verdiskapning i din bedrift, ta kontakt med oss i 3PL Solutions. 

3PL Solutions er en fullservice tredjeparts logistikkpartner og kan bistå din bedrift gjennom hele prosessen. Sammen skreddersyr vi en tjeneste som dekker alle deres behov.

3PL – Hva er tredjepartslogistikk

Enkelt fortalt er tredjepartslogistikk en prosess der deres bedrift setter bort ansvaret for varelogistikk som frakt, lagring og pakking mm. til et selvstendig selskap. På denne måten slipper bedriften å investere i eiendeler som varebiler, pakkeutstyr og kostbare programvarer for registrering av lagrede varer, og de kan fokusere all investering i selskapets kjernevirksomhet. 

Det aller vanligste i markedet i dag innen tredjepartslogistikk, er at bedrifter setter bort frakten sin, slik at et annet selskap sørger for dette. Det er derimot mange andre områder som kan omfattes av tredjepartslogistikk, og gjøre hverdagen både mer økonomisk – og enklere for bedriften. 

Hos oss i 3PL Solutions kommer de fleste av våre kunder med flere behov. Vi kan være behjelpelig med alt innen logistikk, lagring, lagerstyring, plukking og utsending av varer, samt returhåndtering. Det er dette som er vår kjernevirksomhet, slik at du kan fokusere på deres. 

Tjenester vi leverer:

Personlig service i alle ledd

Egen kundekontakt

Vår styrke er våre gode og dyktige medarbeidere. Hos oss får du om ønskelig en dedikert kundekonsulent, som ivaretar dine spørsmål og ulike behov rundt alle våre tjenester og fasilitete

Produksjonskonsulent

Mange syntes det å sette bort lagerhåndteringen til andre, er svært vanskelig. Hos oss får dere en person som håndterer all vareflyt for din bedrift.

Flytteteam

Med 3PL kan kapasiteten justeres etter sesongvariasjoner eller travle perioder. Det gir deg fleksibilitet, helt uten voksesmerter.

Fordeler ved 3PL

Spar tid og penger

Ved å benytte oss som 3PL-leverandør slipper du å investere i lagerlokaler, utstyr, bemanning, IT-systemer og andre ressurser som trengs for å håndtere all varehåndtering og logistikk. Alt dette har vi fra før. Så det blir billigere, enklere og ikke minst profesjonelt utført når vi håndterer dette for deg. I stedet for å bruke tid på å pakke varer i esker, sende de av gårde med budbil eller post, eller utvikle en egen infrastruktur, kan du effektivisere driften din.

Benytt vår ekspertise

Det er umulig å være best på alt! 3PL Solutions er gode på tredjepartslogistikk og alle detaljer innenfor fagområdet. Men vi kan ikke selge varene dine – det er det du som kan. Derfor bør du benytte vår fagekspertise innenfor 3PL i stedet for å bygge opp logistikktjenester i din egen organisasjon. Det å benytte seg av vår ekspertise innen 3PL gir deg også muligheten til å teste nye markeder, uten å binde deg til store investeringer i lokaler og ressurser.

Utvid rekkevidden

Hvis du kun selger i ett avgrenset område, begrenser du bedriftens potensiale. Med vår ekspertise innen 3PL kan din bedrift selge på tvers av landet, og vi kan hjelpe deg med å redusere fraktkostnader.

Er 3PL noe for deg?

Nesten alle bedrifter har nytte av å outsource logistikkløsninger. For å vite om 3PL er noe som passer din bedrift, kan du ta en titt på antall ordre du mottar og hvor stor lagerplass du har. Om mengden og volumet på ordrene øker, og du har utfordringer med både plass og det å holde tritt, er 3PL ikke bare en hjelpende hånd, men også en løsning for fremtidig drift. På denne måten kan du konsentrere deg om dine spesialområder, mens vi konsentrerer oss om våre – levere logistikk til deg.

Ta kontakt med oss for en prat, så finner vi sammen en løsning som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende kostandsanalyse eller en prat om våre tjenester? Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

"*" obligatorisk felt

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.