Gode frakt­avtaler som kommer kunden til nytte

Unngå å bli låst til en frakt­leverandør. Benytt deg av våre frakt­avtaler, så sørger vi for at dine produkter kommer frem til rett plass til rett tid.

Innland og utland

Vi påser at gods og pakker blir sendt på rimligste og raskeste måte.

Lokale distributører og større aktører

3PL Solutions benytter seg av lokale distributører der hvor dette er mest hensiktsmessig, og større aktører når det er nødvendig. Enkelte aktører er særskilt gode i spesifikke geografiske områder, og kan tilby bedre tjenester en landsdekkende aktører i disse områdene.

En god grunn til å engasjere 3PL Solutions er våre stordriftsfordeler. Når vi distribuerer varer er det ofte snakk om store volumer, og vi har opparbeidet oss gode avtaler på bl.a. frakt – som våre kunder drar nytte av.

Vi ønsker også å fremheve miljøaspektet ved avtalene, samt fleksibiliteten vi har når det gjelder emballasje. Våre løsninger sørger for at vi aldri bruker mer emballasje enn det som er nødvendig.

Utnytt vår kompetanse

Outsourcing av distribusjon

Tradisjonelt har Norge, som et langstrakt land utenfor EU-systemet og med en relativt liten befolkning, ligget langt etter resten av Europa når det kommer til outsourcing av distribusjon og logistikktjenester.

Heldigvis begynner nå flere og flere bedrifter å få øynene opp for de mange fordelene knyttet til å sette bort denne delen av virksomheten til spesialister.

 

Ved å velge 3PL Solutions velger du en partner som følger med i timen, og som alltid holder seg oppdatert for å være et hestehode foran alle andre. Vi er ikke kun en leverandør, men også en rådgiver som gjerne bidrar med vår erfaring og ekspertise når du skal vurdere ulike distribusjonskanaler og sette sammen din distribusjonsstrategi.

3PL Solutions

+47 22 68 16 48
firmapost@3plsolutions.no

Skjetten
Hvamsvingen 4c, 2013 Skjetten

Ensjø
Ensjøveien 12D, 0655 Oslo

Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende kostandsanalyse eller en prat om våre tjenester? Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

"*" obligatorisk felt

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.