Vi hjelper deg med kampanje­pakking

Fra små til store oppdrag, hjelper vi deg med all logistikk rundt ditt kampanje­materiell. Vi lagrer og pakker de fleste typer emballasje, og forsikrer oss om at det blir levert til riktig sted og riktig tid.

Kvalitet og full frihet

Hos oss i 3PL Solutions har vi strenge krav til kvalitet, uansett størrelse og kompleksitet på oppgaven. Vi håndterer alt fra små konvolutter til paller og store lastebillass – og det på en profesjonell måte som sikrer at alle kunder og leverandører er fornøyde.

Vi håndterer alt fra små konvolutter til paller og store lastebillass – og det på en profesjonell måte som sikrer at alle kunder og leverandører er fornøyde.

Vi har fleksible fraktløsninger med full frihet til å velge det som er best og rimeligst på ulike destinasjoner.

Det er nesten ingen grense for hva vi kan pakke. Vi kan også bistå med blant annet spesialemballasje, delikat innpakning eller en personlig hilsen.

Fordeler hos 3PL Solutions

3PL Solutions

+47 22 68 16 48
firmapost@3plsolutions.no

Skjetten
Hvamsvingen 4c, 2013 Skjetten

Ensjø
Ensjøveien 12D, 0655 Oslo

Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende kostandsanalyse eller en prat om våre tjenester? Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

"*" obligatorisk felt

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.