Er du en lidenskapelig og resultatorientert selger? Har du et ønske om å være med på å
forme og drive frem veksten i en ledende tredjeparts logistikkleverandør? Da kan dette
være muligheten for deg!

Om 3PL Solutions:

3PL Solutions er din pålitelige partner innen logistikk og lagerløsninger, strategisk plassert i moderne lokaler på ca. 9000 kvm på Hvamsvingen 4 på Skjetten, kun 15 minutter nord for Oslo langs E6. Siden etableringen i 1989 som Distribusjonspartner AS, har vi utviklet oss til et selskap med solid posisjon i markedet og skiftet navn til 3PL Solutions i 2023. Med 33 dedikerte ansatte og en omsetning på ca. 90 millioner kroner i år, tilbyr vi forutsigbarhet, fleksibilitet og skreddersydde løsninger.

Vår suksess er bygget på vårt engasjerte team og langvarige samarbeid med mange av Norges ledende industrikonsern. Vi tilpasser oss ulike bransjebehov og leverer skreddersydde løsninger. Våre verdier fokuserer på et inkluderende arbeidsmiljø, bærekraft og etisk forretningspraksis. Vi prioriterer HMS og sikrer at alle ansatte og partnere har en trygg og rettferdig arbeidsplass. Vår kultur for orden, punktlighet og ryddighet gjenspeiles i alle våre operasjoner, noe som sikrer en stabil og produktiv hverdag for våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Hva er tredjepartslogistikk? Hos 3PL Solutions håndterer vi lager-, logistikk- og distribusjonsfunksjoner for eksterne bedrifter, og tilbyr en komplett tjenestepakke som inkluderer lagerstyring, transport, frakt, plukking og pakking, ordreoppfyllelse, returhåndtering og mye mer. Vårt brede spekter av tilpassede logistikk- og forsyningskjedeløsninger møter kundens spesifikke behov.

Arbeidsoppgaver:


Kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:


Er du den vi leter etter? Send din søknad og CV til geir.larsen@3plsolutions.no innen 31.07.2024. Merk søknaden med «Salg og Markedsføringsansvarlig».
For spørsmål om stillingen, kontakt Geir Larsen på: geir.larsen@3plsolutions.no.

Vi ser frem til å høre fra deg! 3PL Solutions – Din pålitelige partner innen logistikk og lagerløsninger gjennom 35 år.

3PL Solutions does not offer distribution for private individuals. If you have a package astray or an item is wrong, you must contact the shop where you bought the item, or the supplier (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Our contact form is for businesses only.
3PL Solutions tilbyr ikke distribusjon for privatpersoner. Dersom du har en pakke på avveie eller feil ved en vare, må du kontakte butikken du kjøpte varen i, eller leverandøren (Posten/PostNord/HeltHjem etc.). Vårt kontaktskjema er kun for bedrifter.